KONTAKT: E-MAILEM
- jednosměnný provoz s posunutou směnou (5.30 - 14.00, 10.30 - 19.00)
Požadujeme:
- minimálně střední odborné vzdělání
- dobrý zdravotní stav
- smysl pro pořádek a čistotu, organizační schopnosti
- trestní bezúhonnost
- ochotu učit se novým technologickým postupům
- praxi v gastroprovozu min. 3 roky
Náplň práce:
- samostatná příprava a výdej jídel a diet
- hrubá příprava syrového masa
- organizace chodu kuchyně
- dohlížení na dodržování norem a správné hospodaření se surovinami
- zastupuje vedoucího OLVAS v době jeho nepřítomnosti
Výhody:
- 5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištění, dotované stravování, parkování v areálu nemocnice zdarma a další benefity viz na www.nemjh.cz
šéfkuchař/ka, region Jindřichův Hradec
Pozice:
šéfkuchař/ka
Zaměstnavatel:
Nemocnice Jindřichův Hradec, a.s.
IČO:
26095157
Oblast (okres, kraj):
Jindřichův Hradec
Obor práce:
Obchod
Nejnižší požadované vzdělání:
Středoškolské
Typ pracovního poměru:
Plný úvazek
Změněná pracovní schopnost:
Ne
Mzda (od nebo od-do):
32000
Popis práce:
Kontaktní osoba:
Ing. Lenka Supeková
Telefon:
E-mail:
Počet zobrazení inzerátu:
0×