Aktuálně 51029 nabídek práce!

Nabídka práce: Technolog / Technik údržby letecké techniky a leteckých motorů, Svitavy

Pozice: 
Technolog / Technik údržby letecké techniky a leteckých motorů
Zaměstnavatel: 
EEA Tech spol. s r.o.
IČO: 
60838540
Oblast (okres, kraj): 
Svitavy
Obor práce: 
Výroba a provoz
Nejnižší požadované vzdělání: 
Středoškolské
Typ pracovního poměru: 
Plný úvazek
Změněná pracovní schopnost: 
Ne
Mzda: 
40000
Popis práce: 

NÁPLŇ PRÁCE: práce na letadlech a leteckých pístových motorech, která vyžaduje znalosti materiálů, základních strojních součástek, konstrukce a systémy pístových motorů, znalost montáže základních strojních součástek, schopnost pracovat s dokumentací údržby a oprav v anglickém jazyce, řešit technologické problémy údržby a oprav uvedené techniky v anglickém jazyce, schopnost dodělávat technologické postupy údržby a oprav.
POŽADAVKY: znalost AJ, práce na PC, flexibilní přístup k práci, spolehlivost, manipulační zručnost, ochotu dalšího vzdělávaní s cílem dosáhnout požadovaných technických kvalifikací v oblasti letectví, ochotu účastnit se technického vzdělávaní za účelem zvyšování svých kvalifikací. Tyto školení jsou převážně mimo ČR a proto nutná aktivní angličtina. Rovněž vyžadujeme dokonalou technologickou kázeň a kvalitní práci. Průkaz leteckého mechanika, praxe v oblasti leteckého průmyslu nebo řidičský průkaz je výhodou.
NABÍZÍME: zajištění ubytování, stravenky, odměny, práci na dobu neurčitou, jednosměnný provoz, aktivní hodnocení zaměstnance na měsíční bázi dle dosažených výkonů a úspěchů. Jediné místo, kde jste hodnoceni průběžně.
KONTAKT: osobně, emailem, telefonicky

Kontakt na zaměstnavatele

Kontaktní osoba: 
Ing. Stanislav Bajzík
Telefon: 
603478819
E-mail: 
Počet zobrazení inzerátu: 
121×