Aktuálně 50363 nabídek práce!

Nabídka práce: Učitelé na 1. stupni základních škol, Vsetín

Pozice: 
Učitelé na 1. stupni základních škol
Zaměstnavatel: 
Vzdělávací institut Kormidlo z.s.
IČO: 
06522301
Oblast (okres, kraj): 
Vsetín
Obor práce: 
Školství, výuka, vzdělávání
Nejnižší požadované vzdělání: 
Vysokoškolské
Typ pracovního poměru: 
Plný úvazek
Změněná pracovní schopnost: 
Ne
Mzda: 
35000
Popis práce: 

Hledáme nového kolegu/kolegyni pro první stupeň naší Montessori školy Na vlně! Pokud jste vzděláním učitel prvního stupně základní školy a zajímá vás montessori pedagogika, pak máme pro vás skvělou pracovní příležitost.
Od září 2023 hledáme nového člena našeho týmu, který bude pracovat v příjemném kolektivu se zkušenou kolegyní. Hledáme učitele/ku, kteří jsou nadšeni pro práci s dětmi, mají chuť vyzkoušet individuální metodiku a chtějí se v tomto směru dále rozvíjet. Pokud máte stejné cíle, neváhejte nás kontaktovat!
V naší škole nabízíme možnost zaplaceného vzdělání v Association Montessori International, takže budete mít šanci rozšířit své znalosti a získat další kvalifikaci v oblasti montessori pedagogiky. AMI je nezisková organizace, která byla založena Marii Montessori a která poskytuje vzdělávání učitelů v Montessori metodě po celém světě.
Pokud vás naše nabídka zaujala a chcete se stát součástí našeho týmu, pošlete nám svůj životopis a motivační dopis na skolanavlne@gmail.com. Těšíme se na spolupráci s vámi!
ov.4.4.

Kontakt na zaměstnavatele

Kontaktní osoba: 
Mgr. Lenka Měrková
Telefon: 
736767048
E-mail: 
Počet zobrazení inzerátu: 
118×