TŘ z:30/4/2025
Náplň práce:
- příprava podkladů (vzorky/dokumentace) pro obchodní oddělení
- vývoj nových produktů, modifikace receptur stávajících produktů
- zkoušení nových surovin, testování, schvalování
- zodpovědnost za správnost legislativních textů produktů, tvorba etiket a obalů
- udržování seznamu aktuálních specifikací výrobků a vstupních surovin
- kontrola dodržování receptur, technologických postupů, principů HACCP a hygienického minima ve výrobě
- komunikace s obchodními řetězci při zalistování produktů (tvorba receptur, leg. Textů a specifikací pro produkty pod privátní značkou, udržování aktuální databáze)
- analýzy a řešení reklamací.
Požadujeme:
- středoškolské vzdělání potravinářského směru
- uvítáme zkušenosti s potravinářským provozem
- znalost IFS a BRC standardů a HACCP v praxi velkou výhodou
- zodpovědnost, samostatnost, komunikativnost, spolehlivost, systematický a důsledný přístup k práci
- řidičský průkaz sk. B a aktivní praxi.
Nabízíme:
- práci na HPP, ranní směny, víkendy volné
- 2x ročně bonus, výše dle odpracovaných let
- 25 dní dovolené
- stravenky v hodnotě 100 Kč/směna
- slevy na firemní produkty
- online kurzy AJ zdarma.
Kontakt emailem.
SPECIALISTA/SPECIALISTKA POTRAVINÁŘSKÉ VÝROBY, region Frýdek-Místek
Pozice:
SPECIALISTA/SPECIALISTKA POTRAVINÁŘSKÉ VÝROBY
Zaměstnavatel:
GASTRO - MENU EXPRESS a.s.
IČO:
17711118
Oblast (okres, kraj):
Frýdek-Místek
Obor práce:
Výroba a provoz
Nejnižší požadované vzdělání:
Středoškolské
Typ pracovního poměru:
Plný úvazek
Změněná pracovní schopnost:
Ne
Mzda (od nebo od-do):
35000
Popis práce:
Kontaktní osoba:
Lucie Paulusová
Telefon:
E-mail:
Počet zobrazení inzerátu:
8×